Σχεδόν 60 χιλιοστά βροχής, σήμερα, στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Ισχυρές βροχές σημειώθηκαν την Τετάρτη 24/08 στην Κρήτη, φθάνοντας τα 60 χιλιοστά στην ανατολική Κρήτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κ. Λαγουβάρδου, “πρωταθλήτρια” βροχής αναδεικνύεται η περιοχή της Σητείας με 59 χιλιοστά βροχής και ακολουθεί η πόλη του Ρεθύμνου με 47 χιλιοστά και η Νεάπολη Λασιθίου με 39.

Στον πίνακα που ακολουθεί δίνονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής στην Κρήτη μέχρι τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με το δίκτυο των 60 αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο νησί.

"Sponsored links"

βροχή

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live