15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Βραβείο φιλίας σε ζεύγος Άγγλων που επισκέπτεται το Ρέθυμνο για 32 χρόνια

Ημερομηνία:

Σε μια μικρή τελετή στο γραφείο τουρισμού του δήμου Ρεθύμνου, απονεμήθηκε βραβείο φίλιας σε ζεύγος Άγγλων που επί 32 χρονιά επισκέπτονται το Ρέθυμνο. Φέτος τον Αύγουστο μάλιστα ήταν η 55η φορά της επίσκεψης τους καθώς πολλές φορές επέλεξαν την πόλη μας για τις διακοπές τους περισσότερες από μια φορά ετησίως.

. Η βράβευση τους έγινε από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας Δήμου Ρεθύμνης κα. Πέπη Μπιρλιράκη, η οποία τους ευχαρίστησε λέγοντας ότι επισκέπτες σαν αυτούς είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν και από τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Ρεθύμνου «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» κ. Μανώλη Περάκη ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, καθώς σχεδόν όλες τις φορές έχουν προτιμήσει για  τη διαμονή τους τα ενοικιαζόμενα καταλύματα της πόλη μας,τα οποία κατά πλειοψηφία είναι οικογενειακές επιχειρήσεις και αναπτύσσουν φιλικές σχέσεις με τους πελάτες και τους βλέπουν σαν δεύτερη οικογένεια τους.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να έρχεται στην πόλη μας από το 1991. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Finn τα ότι τα πρώτα χρόνια χώριζαν τις διακοπές τους μεταξύ Ρεθύμνου και άλλων προορισμών, όμως τα τελευταία έτη επισκέπτονται αποκλειστικά το Ρέθυμνο δύο φορές το χρόνο και διαμένουν περίπου 3 με 4 εβδομάδες κάθε φορά. Όπως τόνισε ο κ . Finn αυτό που ξεχωρίζει το Ρέθυμνο από άλλες πόλεις είναι η φιλοξενία των ντόπιων τους οποίους θεωρεί πλέον σαν «οικογένειά του».

Σημειώνεται οτι ο δήμος Ρεθύμνης έχει θεσπίσει τα βραβεία φιλίας από το 2007 και παραδοσιακά απονέμονται στις 27 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Οι επισκέπτες που δεν μπορούν να παρευρίσκονται βραβεύονται ξεχωριστά .

Στην απονομή παρέστη επίσης και ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικού Ρεθύμνου η «ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΝΑ» κ. Αργύρης Σκορδίλης, καθώς και φίλοι του ζεύγους.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...