14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Σωματείο επισιτισμού νομού Χανίων: Επικίνδυνη μονομερή κλιμάκωση για την Ελλάδα ο ελλιμενισμός του πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρο USS “George H.W. Bush”

Ημερομηνία:

Το σωματείο επισιτισμού νομού Χανίων καταδικάζει την επικείμενη άφιξη του αεροπλανοφόρου G. Bushστα Χανιά. Αυτό αποτελεί επικίνδυνη μονομερή κλιμάκωση για την Ελλάδα που στον σταθερό στόχο της αμερικανικής βάσης της Σούδας θα ελλιμενίσει τον κινούμενο στόχο του ΝΑΤΟ – το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο USS “George H.W. Bush” με 6000 άτομα πλήρωμα.

Ο λαός μας δεν έχει να χωρίσει τίποτα από τους λαούς της περιοχής για να πληρώσει τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην ανατολική μεσόγειο πολύ περισσότερο που τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας αμφισβητούνται καθημερινά από την «σύμμαχο» Τουρκία. Σήμερα που υπογράφτηκε νέο μνημόνιο για την ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης η Κρήτη δεν έχει κανένα κυριαρχικό δικαίωμα! Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ δεν εμπόδισαν αυτή την εξέλιξη, ούτε ανακοίνωση δεν έβγαλαν ότι καταδικάζουν τη συμφωνία παρόλο που χρησιμοποιούντην Κρήτη ως βάση-ορμητήριο!

Καλούμε τον χανιώτικο λαό να διαδηλώσει μαζικά στην πλατεία της δημοτικής Αγοράς την Πέμπτη, 6Οκτωβρίου στις 7μμ που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Χανίωνενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και τον ελλιμενισμό του αεροπλανοφόρου στη Σούδα.

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...