Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Καθυστέρηση πληρωμής δεδουλευμένων των υγειονομικών

Κανένα σχόλιο

Για καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, και συγκεκριμένα απλήρωτες οι υπερωρίες από τον Ιούλιο έως σήμερα, καθώς και όλες τις πρόσθετες αμοιβές του Οκτωβρίου, ζητώντας την άμεση εκταμίευση κονδυλίων.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

“Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη καθυστέρηση πληρωμής των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Δεν έχουν ακόμη εκταμιευθεί τα αναγκαία κονδύλια για να καλύψουν τις ανάγκες λειτουργίας του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει απλήρωτες οι υπερωρίες από Ιούλιο έως σήμερα, καθώς και όλες οι πρόσθετες αμοιβές του Οκτωβρίου.

"Sponsored links"

Η ελάχιστη ανταμοιβή των υγειονομικών («ηρώων» κατά τα άλλα), που εδώ και πάνω από 2 χρόνια εργάζονται σε συνθήκες υποστελέχωσης και εντατικοποίησης, με εξουθενωτικά ωράρια, συνεχείς μετακινήσεις για “μπάλωμα” των κενών, θα ήταν η έγκαιρη αποζημίωση για το σύνολο των υπερωριών τους.

Αποτελεί πρόκληση να καθυστερεί η πληρωμή δεδουλευμένων, ιδιαίτερα την παρούσα περίοδο, που είμαστε αντιμέτωποι με συνεχείς ανατιμήσεις στο ρεύμα, τα καύσιμα, είδη βασικής ανάγκης.

Διεκδικούμε:

Να εκταμιευθούν τα αναγκαία κονδύλια και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα σε όλους

Να ανακληθούν οι αναστολές εργασίας

Να δοθεί ουσιαστική αύξηση στην αποζημίωση για εφημεριακή εργασία και εργασία νυχτερινή, υπερωριακή και σε Κυριακές και Αργίες.

Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας, επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.

Αύξηση της ελλιπέστατης κρατικής χρηματοδότησης για την Υγεία

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού”

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live