Σύγχρονο εξειδικευμένο κέντρο νοσηλείας ογκολογικών ασθενών στο ΠΑΓΝΗ

Κανένα σχόλιο

Εγκρίθηκε σήμερα με απόφαση Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Νεκτάριου Παπαβασιλείου, η διενέργεια ηλεκτρονικού Ανοιχτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Προσθήκη 5ου ορόφου, για τη δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής στο Γ΄ κτήριο των Κλινικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου».

Η επέκταση καθ’ ύψος του Γ΄ κτηρίου του Πα.Γ.Ν.Η. και η νέα εγκατάσταση της κλινικής θα αποτελέσει ένα σύγχρονο εξειδικευμένο κέντρο νοσηλείας ογκολογικών ασθενών. Η ογκολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ σήμερα παρέχει φροντίδα και νοσηλεία σε ογκολογικούς ασθενείς σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κρήτης και Νοτίου Ελλάδας, με το ποσοστό πληρότητας της εν λόγω κλινικής να υπερβαίνει σε πολλές περιπτώσεις το 100%.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής που θα συμβάλει σημαντικά συνολικότερα στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου, στην αποσυμφόρηση των υπαρχόντων υποδομών και την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

"Sponsored links"

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»,με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης-Next Generation EU, με διενεργούσα τον Διαγωνισμό Αρχή, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ).

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live