16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων: Ο χώρος μας ανασυγκροτείται και γίνεται ξανά πρωταγωνιστής

Ημερομηνία:

Ο νέος Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων κ. Γιάννης Δήμος με μήνυμά του αναφέρεται στις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί και τοπικά μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Αναφέρει σε κείμενο το οποίο υπογράφει:

Φίλες και φίλοι , μέλη της Νομαρχιακής ολομέλειας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Χανίων,

Τον Δεκέμβριο του 2021 αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος του κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης, τον Μάιο 2022 πραγματοποιήθηκε το συνέδριο μας και αναδείχθηκαν τα νέα όργανα μας, τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο νομαρχιακών επιτροπών.

Στον νομό μας, στα Χανιά στο διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου συγκροτήθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή καθώς και το οι Δημοτικές Οργανώσεις (Χανίων, Κισάμου, Πλατανιά, Αποκορώνου, Κανδάνου-Σελίνου, Σφακίων), πλέον το ΠΑΣΟΚ έχει σε κάθε έδρα Δήμου Τοπική Οργάνωση.

Ο χώρος μας ανασυγκροτείται και γίνεται ξανά πρωταγωνιστής. Στην προσπάθεια αυτή έχουν συμβάλει τα πολλά νέα μέλη μας, που συμμερίζονται την αγωνία μας για αλλαγή με σκοπό την βελτίωση της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό και στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής 11/12/22 στην Αθήνα, παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος μας. Ένα προγραμματικό πλαίσιο που θέτει ως στόχο το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει ξανά πυλώνα σταθερότητας στη διακυβέρνηση της χώρας.

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα και να συμμετέχετε με τις απόψεις σας, στην ψηφιακή πλατφόρμα διαλόγου https://digitalsociety.gr/programma/

Σε επίπεδο Χανίων η παράταξη μας πρωταγωνιστεί με υπευθυνότητα στο δημόσιο διάλογο. Ενδεικτικά αναφέρω κάποιες δράσεις που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση της εξωστρέφειας:

 _Αύγουστος 2022 :Επίσκεψη προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη στα Χανιά, συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και κεντρική πολιτική ομιλία στην ενδοχώρα του νομού Βατάλοκκος.

 _Σεπτέμβριος 2022: Αναζήτηση και μίσθωση νέων  Γραφείων Νομαρχιακής Επιτροπής στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά

_Οκτώβριος 2022: Επίσκεψη σε δομές υγείας του Νομού Χανίων (Κ.Υ. Κισσάμου – Γ.Ν.Χανίων) με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων στον χώρο της υγείας.  Κατάθεση στεφάνων σε όλους του Δήμους από μέλη μας στην Εθνική εορτή της 28ης (Χανιά, Αποκόρωνα, Παλαιόχωρα)

_ Νοέμβριος 2022: 1η Διευρυμένη συνεδρίαση Νομαρχιακής Επιτροπής στο Εργατικό Κέντρο Χανίων 1/11/22. Συμμετοχή στη πορεία της ΓΣΕΕ για την ακρίβεια μαζί με το Εργατικό Κέντρο Χανίων 9/11/2022

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ καλεί όλα τα μέλη της να συμμετέχουν στην προσπάθεια αλλαγής και αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης, για αυτό και το επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε σειρά δράσεων σε όλο τον νομό Χανίων με σκοπό να ακούσουμε ξανά τα προβλήματα και τις αγωνίες του κάθε πολίτη.

"google ad"

Σας καλώ να ακολουθήσετε την σελίδα μας στο Facebook ώστε να έχετε άμεση επικοινωνία και ενημέρωση για τις δράσεις μας https://www.facebook.com/PASOK.kinimaallagis.hania.  Instagram https://instagram.com/pasok_kinal_chania

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...