Σύμβαση για τις υποδομές στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη Μπροστά» Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διάδοσης Καλών Τεχνών Κρήτης κ. Αντωνογιαννάκη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ενημερώθηκε εκτενώς για τις δράσεις αλλά και για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Βενιζέλειο Ωδείο.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά το κτιριακό και τις υλικοτεχνικές υποδομές, συζητήθηκε το αίτημα στήριξης του Ωδείου προς το Υπουργείο Πολιτισμού και την Περιφέρεια Κρήτης.

"Sponsored links"

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ενημέρωσε τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου ότι έθεσε ήδη το ζήτημα στον Περιφερειάρχη στην τελευταία συνάντηση που είχαν, προτείνοντας συγκεκριμένα τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την επίλυση των προβλημάτων.

Ο κ. Αρναουτάκης συμφώνησε με την πρόταση του κ. Μαρκογιαννάκη και δεσμεύθηκε για την ενεργοποίηση των σχετικών διαδικασιών.

Ο κ. Αντωνογιαννάκης ευχαρίστησε τον επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη Μπροστά» για την πρωτοβουλία του, η οποία ανοίγει πλέον τον δρόμο για την επίλυση ενός σοβαρού και χρόνιου προβλήματος, το οποίο απειλούσε ουσιαστικά τη λειτουργία του Ωδείου.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης από την πλευρά έκανε λόγο για μια σημαντική απόφαση που όχι μόνο διασφαλίζει τη διάσωση του ιστορικού κτιρίου της δωρεάς της Έλενας Βενιζέλου, αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει στο Βενιζέλειο Ωδείο να αφοσιωθεί στην αποστολή του, την καλλιέργεια και διάδοση των καλών τεχνών.

«Τα Χανιά έχουν μια ασυνήθιστα πλούσια παράδοση στον πολιτισμό και οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλουμε να στηρίζουμε έμπρακτα της προσπάθειες εκείνων που τη συνεχίζουν και την εμπλουτίζουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live