Σύντομα αναμένεται η έναρξη απογευματινών χειρουργείων και στο Νοσοκομείο Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από χειρουργούς, αναισθησιολόγους και νοσηλευτές, ενώ σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα.
Το Νοσοκομείο Χανίων θα είναι από τα πρώτα στην Ελλάδα με απογευματινά χειρουργεία.
Αρχικά, θα πραγματοποιούνται μικρές επεμβάσεις που δεν απαιτούν μακρά νοσηλεία.
Λεπτομέρειες όπως η νοσηλεία, η κάλυψη του κόστους και η λίστα χειρουργείων οφείλουν να αποσαφηνιστούν.
Η πληρωμή θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως στα απογευματινά ιατρεία.
Ακόμα δεν έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση για τα δωρεάν χειρουργεία από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.