Σύσκεψη της ΕΛ.ΑΣ.Κρήτης υπο τον Παραβολιδάκη στο Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Σύσκεψη “κορυφής” υπο την προεδρία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης κ.Μ.Παραβολιδάκη, πραγματοποιήθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Οι επικεφαλείς της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, συναντήθηκαν στο Ρέθυμνο και όχι στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης, στα Χανιά, προκειμένου να “μοιραστεί” η απόσταση.

Η σύσκεψη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στην οποία συμμετείχαν και οι τέσσερεις Αστυνομικοί Διευθυντές του νησιού, είχε σκοπό την πραγματοποίηση ενός – πρώτου – απολογισμού της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς και την κατάθεση προτάσεων και σκέψεων για την επόμενη χρονική περίοδο.

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται πως κατα την φετινή θερινή περίοδο, στο πλαίσιο και των κατευθύνσεων που είχαν δοθεί σε συνεργασία των Υπουργείων Τουρισμού και Προστασίας του Πολίτη, οι αστυνομικές υπηρεσίες – για πρώτη φορά – “έρριξαν” ιδιαίτερο βάρος σε θέματα που αφορούν στον τουριστικό τομέα.

Οι έλεγχοι και οι συλλήψεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις παραλίες, στα αεροδρόμια και γενικότερα σε χώρους τουριστικού “ενδιαφέροντος” ήταν συνεχείς.

Παράλληλα και παρά τα προβλήματα απο την έλλειψη προσωπικού, οι αστυνομικές υπηρεσίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και την “συνήθη” εγκληματικότητα του καλοκαιριού, δηλαδή, κλοπές, διαρρήξεις και φυσικά την διακίνηση ναρκωτικών,τις χασισοφυτείες και την παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Flashnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live