Τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν το Πάσχα – Τι είπε ο Μητσοτάκης στο Υπουργικό

Κανένα σχόλιο

Τέλος στα σενάρια για εκλογές το προσεχές διάστημα, φαίνεται πως έβαλε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε με έμμεσο τρόπο τα σενάρια για κάλπες πριν το Πάσχα λέγοντας ότι «έχουμε πλούσιο νομοθετικό έργο τις επόμενες εβδομάδες», αναφερόμενος σε περίπου 10 νομοσχέδια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων η οποία αναμένεται να γίνει «με σεμνό τρόπο».

"Sponsored links"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να ζήτησε επίσης, από όλους να είναι παρόντες στο δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναισθηση, χωρίς κανέναν συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για τον κατώτατο μισθό

Ταυτόχρονα οι ανακοινώσεις για τον κατώτατο μισθό αναμένεται να γίνουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αυτό θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, ωστόσο η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει σε καμία περίπτωση την αίσθηση ότι το κάνει για να αλλάξει την ατζέντα.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live