17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τέμπη: Η 23χρονη Εριέττα δεν βρέθηκε ποτέ – Κανένα ίχνος της

Ημερομηνία:

Ένα κορίτσι μόλις 23 χρόνων που φέρεται να βρισκόταν στην φονική επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης, στα Τέμπη, αγνοείται.

Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής, η Εριέττα, δεν έχει ταυτοποιηθεί, δεν έχει βρεθεί ίχνος της, δεν βρίσκεται ανάμεσα στις σορούς που εντοπίστηκαν, ούτε στα διάσπαρτα μέλη που περισυνέλλεξαν οι διασώστες.

Η 23χρονη φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής είναι ο 57ος νεκρός από την τραγωδία στα Τέμπη, όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί γεγονός που προκαλεί σοκ στην οικογένεια της κοπέλας.

«Θα θέλαμε να έχουμε κάτι να δώσουμε στους συγγενείς, αλλά δεν έχει έρθει κάτι από το παιδί αυτό σε μας», δηλώνει η Ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η 57η χαμένη ζωή είναι αυτή της 23χρονης Εριέττας, φοιτήτριας που σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο ΑΠΘ. Οι γονείς της ενημέρωσαν τις Αρχές ότι η κοπέλα επέβαινε στο μοιραίο τρένο και πως την τελευταία φορά που επικοινώνησαν μαζί της ήταν το βράδυ της Τρίτης.

Έξι σοροί παραμένουν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το Star, αλλά υπάρχει μια οικογένεια που δεν έχει πάρει τίποτα από το παιδί της και δεν μπορεί να θρηνήσει όπως θα επιθυμούσε. Οι γονείς έχουν δώσει δείγμα DNA, αλλά δεν έχει εντοπιστεί τίποτα από την κόρη τους, την 23χρονη Εριέττα.

Οι νεκροί του τρένου είναι συνολικά 57. Με την ταυτοποίηση του Σύρου μετανάστη που έγινε μέσω δείγματος DNA, οι ταυτοποιημένοι νεκροί του δυστυχήματος των Τεμπών ανέρχονται πλέον σε 56.

Θρίλερ για την 23χρονη Εριέττα

Η οικογένεια έχει δώσει δείγματα DNA και από τότε περιμένει την ταυτοποίηση της σορού της. Όμως, δεν ταυτοποιήθηκε με τις σορούς και τα ανθρώπινα μέλη που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

Το κορίτσι δεν βρίσκεται ούτε στις λίστες των νεκρών, ούτε στις λίστες των τραυματιών, μα ούτε και και στις αταυτοποίητες σορούς…

Δεν αποκλείεται η κοπέλα κατά την σφοδρή σύγκρουση των τρένων και την φωτιά που ξέσπασε αμέσως μετά, όχι απλά να κάηκε αλλά να εξαυλώθηκε, καθώς οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στο πρώτο βαγόνι που ήταν η 23χρονη άγγιζαν του 1100 βαθμούς…

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες φίλων της αλλά και των γονιών της, η Εριέττα φέρεται να ήταν στο βαγόνι που ήταν το κυλικείο, μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό.

«Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο…” δήλωσε φίλη της στο Star.

"google ad"

Όπως είπε, η Εριέττα βρισκόταν στο βαγόνι 2 και είχε έρθει στην Αθήνα. “Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις.

Δεν έχει εντοπιστεί κάτι από την κοπέλα

Η ιατροδικαστής κ. Ρουμπίνη Λεονταρή που μαζί με άλλους 14 συναδέλφους της είχαν αναλάβει την ταυτοποίηση των σορών αλλά και των ανθρώπινων μελών που περισυνελλέχθηκαν από τον τόπο της τραγωδίας με δηλώσεις της άφησε να εννοηθεί ότι το νεαρό κορίτσι πιθανότατα εξαυλώθηκε.

«Θα θέλαμε να έχουμε κάτι να δώσουμε στους συγγενείς αυτούς, αλλά δεν έχει έρθει κάτι από το παιδί αυτό σε μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει εντοπιστεί κάτι».

Εξηγώντας τι μπορεί να έχει συμβεί τόνισε ότι «θα μπορούσε να είχε την ατυχία να βρισκόταν στο επίμαχο σημείο όπου αναπτύχθηκε η μεγαλύτερη θερμοκρασία των 1.000 – 1.100 βαθμών Κελσίου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Έτσι, θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι».

εριεττα

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...