Ταξική Πορεία: Διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση για τον αγώνα των εργατών της ΚΑΒΑΛΑ ΌΙΛ

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση “Ταξικής Πορείας”:

Με επιμονή και αποφασιστικότητα, οι εργάτες της Καβάλα Όιλ αντιστέκονται στις προσπάθειες της εργοδοσίας να απολύσει μέρος των εργαζομένων, να διαλύσει το σωματείο τους και να επιβάλει εργασιακές συνθήκες γαλέρας, σε πιστή εφαρμογή των αντεργατικών διατάξεων και του ν.Χατζηδάκη. Παράλληλα, η αστυνομική επέμβαση στις εγκαταστάσεις και οι δικαστικές διώξεις των εργαζομένων δείχνουν τα εκδικητικά χαρακτηριστικά της εργοδοσίας και του κράτους και έχει στόχο την εξάπλωση του φόβου και της ήττας.

Η Ταξική Πορεία, στα πλαίσια της πανελλαδικής καμπάνιας που έχει ξεκινήσει για την στήριξη και την αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους εργάτες της Καβάλα Όιλ, διοργανώνειδιαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση την:

"Sponsored links"

Κυριακή 6/2/22, 8:00 μ.μ.

Θα μιλήσουν:

  • Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της Καβάλα Όιλ
  • Συνδικαλιστές – αλληλέγγυοι – εργαζόμενοι

Παρακολουθήστε την εκδήλωση στο σύνδεσμο: https://youtu.be/qQWY4yzrDig

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live