Ταχύτητα, οδήγηση υπό μέθη και μη χρήση ζώνης και κράνους οι συχνότερες παραβάσεις στους δρόμους της Κρήτης για ακόμη μια βδομάδα

Κανένα σχόλιο

Σχεδόν 7.000 οχήματα ελέγχθηκαν τροχονομικά την περασμένη εβδομάδα στους δρόμους της Κρήτης, όπου η εικόνα της οδηγικής παραβατικότητας παραμένει αμετάβλητη και τα τροχαία συνεχίζονται, με τελευταίο το θανατηφόρο στον κόμβο της Σούδας, στα Χανιά, όπου το απόγευμα της Κυριακής (15/1) έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος.

Το διάστημα από τις 8 μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου ελέγχθηκαν συνολικά 6.958 οχήματα και βεβαιώθηκαν 1.530 παραβάσεις, ως εξής:

Υπερβολική Ταχύτητα 250
Μη χρήση προστατευτικού κράνους 124
Μη χρήση ζώνης ασφαλείας 105
Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος 92
Χρήση κινητού τηλεφώνου 41
Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 48
Αντικανονικό προσπέρασμα 28
Αντικανονικοί ελιγμοί 45
Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 18
Λοιπές παραβάσεις 779

"Sponsored links"

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτυού
και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live