Τα βρήκαν Δήμος Χανίων – Μονή Γουβερνέτου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο;

Κανένα σχόλιο

Θετική εξέλιξη φαίνεται ότι έχουμε στο θεμα που είχε προκύψει με το Κοινωνικό Παντοπωλειο του Δήμου Χανίων.

Όπως είναι γνωστό, τον Απρίλιο, κι ενώ βρισκόταν σε εξελιξη και το θέμα με την πύλη που είχε στηθεί στη Μονή Γουβερνέτου, ζητήθηκε από τη Μονή να εκκενωθεί ο χώρος όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο είναι και ιδιοκτησίας της.

Τελικώς, κατόπιν συζητήσεων πρυτάνεψε η λογική και φαίνεται ότι τελικώς προκύπτει συμφωνία μεταξύ Δήμου Χανίων και Μονής Γουβερνέτου ώστε να παραμείνει στο χώρο το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

"Sponsored links"

Θετική εξελιξη έχουμε και με το θεμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στην Παλιά Πολη, χώρο τον οποίο διεκδικήσουσε για ιδίαν χρήση η Ενορία Αγίων Αναργύρων.  Και σε αυτή την περίπτωση επήλθε συμβιβασμός που διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της δομής.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live