Τα κρούσματα στον θεό στα Χανιά όμως οι αρχές συνεχίζουν να οργανώνουν εκδηλώσεις σα να έχει τελειώσει η πανδημία

Κανένα σχόλιο

Το είχαμε γράψει εγκαίρως και είχαμε επισημάνει και το λάθος του Δήμου Χανίων με τη “χριστουγεννιάτικη γιορτή υπερμετάδοσης” που διοργάνωσε στο Γυαλί Τζαμισί όμως τιποτα δεν άλλαξε.

Οι μέρες πέρασαν, και πλέον φαίνονται τα αποτελέσματα του ανεξήγητου μηνύματος χαλάρωσης που έδωσαν οι αρχές του τόπου για τα Χριστούγεννα με τα κρούσματα στα Χανιά να έχουν φτάσει στο θεό.

Για δύο συνεχόμενες ημέρες τα Χανιά έχουν πολλά παραπάνω κρούσματα από το διπλάσιο σε πληθυσμό Ηράκλειο.

"Sponsored links"

Δεν αμφισβητεί κανείς την ανάγκη να χαλαρώσουμε. Το έχουμε άλλωστε ανάγκη και εμείς ως άνθρωποι της ίδιας κοινωνίας. Όμως όσο υπάρχει αυτή η πανδημία η όποια χαλάρωση πρέπει να έρχεται με σύνεση και όχι με πυροτεχνήματα και συνωστισμούς.

Μπορούμε να γιορτάσουμε, και να χορέψουμε, αλλά σε πιο κλειστούς κύκλους. Με τους ανθρώπους και τους αγαπημένους μας. Σε χώρους που τηρούν τα μέτρα.

Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να δώσουν οι αρχες το οποίο και ελπίζουμε ότι έστω και τώρα θα φροντίσουν με τη στάση τους να το μεταλαμπαδεύσουν στους πολίτες.

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live