Τα ΣΥΝ.ΚΑ βάζουν μπρος για Χριστούγεννα με πλούσια δώρα!

Κανένα σχόλιο

Η ελληνική αλυσίδα supermarket ΣΥΝ.ΚΑ θέλοντας να επιβραβεύσει τους

πελάτες της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν, βάζει μπρος για τον απόλυτο εορταστικό διαγωνισμό μοιράζοντας πλούσια δώρα!

Οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού «Βάλτε μπρος για Χριστούγεννα» θα βάλουν μπρος σε… 2 απίθανα αυτοκίνητα CITROEN AMI 100% ELECTRIC! Επιπλέον, 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 4.000€ για τα ψώνια της χρονιάς! Τέλος, πολλοί τυχεροί θα κερδίσουν και 2023 εξάευρες δωροεπιταγές.

"Sponsored links"

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός αφού το μόνο που χρειάζεται είναι:

Αγορές με την Bonus Card. Συγκεκριμένα, οι πελάτες των ΣΥΝ.ΚΑ

χρησιμοποιώντας την Bonus Card για κάθε αγορά αξίας 15€ ή ψωνίζοντας προϊόντα με την ειδική σήμανση, κερδίζουν συμμετοχές στην κλήρωση του διαγωνισμού «Βάλτε μπρος για Χριστούγεννα». Η διάρκεια της ενέργειας ισχύει από 07/12/2022 έως 31/12/2022, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 03/01/2023.

Για άλλη μια χρονιά, τα ΣΥΝ.ΚΑ δεν στολίζουν μόνο το γιορτινό τραπέζι, με γεύσεις και μυρωδιές από τα προϊόντα του τόπου μας, αλλά και την καθημερινότητά μας με μοναδικά δώρα.

Καλές γιορτές με τις καλύτερες ευχές, από τα ΣΥΝ.ΚΑ!

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live