Τελικά, ουδείς έχει καμία ευθύνη για τον άδικο θάνατο της 27χρονης Κορίνας;

Κανένα σχόλιο

Η Δήμαρχος Γαύδου θεωρεί οτι όλα έγιναν καλώς, ότι όλο το νησί έκανε ότι μπορούσε, αλλά τα τραύματα της Κορίνας ήταν πολύ σοβαρά. Με άλλα λόγια, όλη την ευθύνη για τον θάνατό της την είχε αυτή που πέθανε, αφού όλοι οι αλλοι έκαναν ότι μπορούσαν για να τη σώσουν, ακόμα αν και με πόρισμα ιατροδικαστή, τα τραύματα που την οδήγησαν στον θάνατο δε χρειαζόταν καν χειρουργείο.

Μετά, βγαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος και ριχνει την ευθύνη γενικά και αόριστα στην πολιτεία ενώ δεν έχει κουβέντα να πει για τον γιατρό που λειτούργησε “με ηρωισμό και αυτοθυσία” αν και ενώ ενημερώθηκε για το περιστατικό από τις 6.00 το πρωί, βρέθηκε στο σημείο που βρισκόταν η Κορίνα – σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Γιάννακου – στις 9.30 το πρωί.

Και μετά εμφανίστηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ κ. Μαθιόπουλος ο οποίος σε απανωτές ερωτήσεις δημοσιογράφων για το τι συνέβη και υπήρξε τοσο μεγάλη καθυστέρηση για να δοθούν οι αναγκαίες πρώτες βοήθειες στην κοπέλα και να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, πέταξε το μπαλάκι των ευθυνών… αλλού:

"Sponsored links"

“Δύο περιπτώσεις υπήρχαν. Ή να επέμβει η ΕΜΑΚ ή να επέμβει το Λιμενικό. Αυτοί θα διαχειριστούν την κατάσταση. Εμείς δεν ήμασταν σε θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Το Λιμενικό και η Πυροσβεστική επρεπε να λάβουν τις αποφάσεις. Αυτές κρίνουν πώς θα μεταφερθεί”.

Τελικώς, ουδείς εχει καμία ευθύνη για τον θάνατο της 27χρονης Κορίνας; Μόνο η ίδια φταίει και ο οδηγός του αυτοκινήτου που τσουρογκρεμίστηκε;

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις