Τζόνι Ντεπ: Καλύπτει… τις τρύπες της Χερντ – Δίνει $800.000 σε νοσοκομεία που είχε υποσχεθεί η ηθοποιός, αλλά δεν το έκανε

Κανένα σχόλιο

Τις οικονονομικές τρύπες που έχει δημιουργήσει η Άμπερ Χερντ, καλύπτει ο Τζόνι Ντεπ, καθώς δώρισε 800.000 δολάρια σε νοσοκομεία.

Ο ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του στη ζωγραφική, όμως όχι προς όφελός του. Ειδικότερα, ο Τζόνι Ντεπ πούλησε τα έργα του σε μορφή NFT και κέρδισε από αυτά 800.000 δολάρια.

Αντί όμως, να κρατήσει τα χρήματα για τον εαυτό του, αποφάσισε να δωρίσει ολόκληρο το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

"Sponsored links"

Τα χρήματα μοιράστηκαν στο Ίδρυμα Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Περθ, στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό Παίδων του Great Ormond Street Hospital, στο The Footprint Coalition και τέλος, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως, προκαλεί η δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για τον οργανισμό που είχε υποσχεθεί η Άμπερ Χερντ να κάνει τη δωρεά της, αν κέρδιζε τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ.

Ωστόσο, δεν έκανε ποτέ καμία κίνηση, γεγονός που αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της δίκης από τη δικηγόρο, Καμίλ Βασκέζ.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live