Την Πέμπτη θα δουν το “χρώμα” του χρήματος οι δικαιούχοι της βασικής αγροτικής ενίσχυσης

Κανένα σχόλιο

Στην τελικη ευθεία βρισκόμαστε για την πίστωση της προκαταβολής της βασικής ενίσχυσης στους δικαιούχους, καθώς όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γ.Αποστολάκης, από την ερχόμενη εβδομάδα, και εκτός απροόπτου την Πέμπτη θα “μπουν” στους λογαριασμούς τα χρήματα.

Πρόκειται για προκαταβολή της τάξης του 70%, στο πλαίσιο της πληρωμής του καθεστώτος της βασικής ενίσχυσης, που γίνεται τον Οκτώβριο, τα τελευταία 5 χρόνια. Το λεγόμενο “πρασίνισμα” αναμένεται το Δεκέμβριο, όπως και η εξισωτική.

Από το “πακέτο” του περίπου 1,8 δισ. ευρώ που αντιστοιχεί στους δικαιούχους όλης της χώρας, τα ποσά που αναλογούν θα πιστωθούν στους δικαιούχους της Κρήτης που ανέρχονται σε περίπου 100.000.

"Sponsored links"

cretalive.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις