Την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση των κατοίλων και ιδιοκτητών του Κουμπελή

Κανένα σχόλιο

Η Γενική συνέλευση των κατοίκων και ιδιοκτητών του οικισμού Κουμπελή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:00 στον προαύλειο χώρο του 7ου Γυμνασίου Χανίων (Κουμπελή):

α) για συζήτηση των προβλημάτων (θόρυβος, δυσοσμίες, παλιό λιμανάκι, χώρος πρασίνου, πάρκα, παιδικές χαρές, αθλητικοί χώροι κ.λ.π.) και

β) την διενέργεια αρχαιρεσιών για την Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κουμπελή “Αγίος Γεώργιος”.

"Sponsored links"

Πληροφορίες:
ΚΑΤΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ
ΜΑΝΑΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live