21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Την 2η δόση εμβολίου θα κάνει ο σύζυγος της Γλυκερίας

Ημερομηνία:

Ραντεβού για να κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου ζήτησε ο συζυγος της 44χρονης Γλυκερίας, μητέρας τριών παιδιών,  που έχασε τη μάχη από παρενέργειες που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό της.

Ο Μανόλης Κρυσοβρυσανάκης, το μόνο που ζήτησε ήταν να κάνει τη δεύτερη δόση όχι με το εμβόλιο της AstraZeneca αλλά με άλλο σκεύασμα.

Την είδηση, έκανε γνωστή με ανάρτησή του γιατρός του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας γράφοντας:

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιδιαίτερη εμπειρία που έζησα πριν λίγες ημέρες….

Ενώ βρισκόμουν στο τακτικό ιατρείο μου , έρχεται η νοσηλεύτρια βάρδιας του εμβολιαστικού και με σχεδόν τρεμάμενη φωνή μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο τηλέφωνο για να συνομιλήσω με κάποιο πολίτη αναφορικά με τη 2η δόση του εμβολίου του.

Στη γραμμή του τηλεφώνου ήταν ένας ευγενέστατος κύριος , που μέχρι να ακούσω το όνομά του δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την πραγματοποίηση του διαλόγου μας .

«Μανώλης Κρυοβρυσανάκης» .

Μπορεί να μην σας θυμίζει κάτι το ονοματεπώνυμό του στο πρώτο άκουσμα , πρόκειται όμως για το σύζυγο της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, που «έφυγε» πριν ένα μήνα μετά την πρώτη δόση του εμβολιασμού της .

Ήσυχη φωνή , γλυκός λόγος αναμειγμένος με περίσσιο πόνο …. δηλώνει ότι η μόνη του παράκληση είναι να πραγματοποιήσει τη 2η δόση του δικού του εμβολιασμού καθαρά για ψυχολογικούς λόγους με άλλο σκεύασμα, αφού τόσο αυτός όσο και η Γλυκερία ήταν ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ των εμβολίων. Μάλιστα η ίδια του είχε ζητήσει να συνεχίσει ….ώστε να μην γίνει η περίπτωσή της σημαία των αντιεμβολιαστών !!!

Τού ζήτησα την άδεια να γράψω για το διάλογό μας, στέλνοντάς του το κείμενο να το διαβάσει πριν τη δημοσίευση, και με εξέπληξε ακόμη μια φορά λέγοντας:

« Γιατρέ από τη συνομιλία μας κατάλαβα πολλά και σου έχω εμπιστοσύνη τι θα γράψεις …μη μου στείλεις τίποτα !!!!

Δείτε την ανάρτηση:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...