Τη συστράτευσή του με το ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Μάριος Διονέλλης – Πλειστηριασμοί σημαίνουν αυτοκτονίες

Κανένα σχόλιο

Ο γνωστός δημοσιογράφος από την Κρήτη Μάριος Διονέλλης ανακοίνωσε στη  στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής τη συστράτευσή του με το ΜέΡΑ25.

Στην Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25 έδωσαν το παρών όσοι ανταποκρίνονται στο αγωνιστικό κάλεσμα του ΜέΡΑ25 και χαιρέτησαν τις εργασίες. «Η εκλογική συνεργασία της ασυμβίβαστης Αριστεράς, είναι η μόνη σωστή επιλογή στις παρούσες συνθήκες», ανέφερε ο Γραμματέας της ΛΑΕ, Γιώργος Στρατούλης. Χαιρετισμό στη συστράτευση πέραν του Μάριου Διονέλλη απηύθυναν οι: Μαριάννα Τσίχλη, Γραμματέας της ΛΑΕ, Νίκος Θεοχαράκης, πανεπιστημιακός, Άντζελα Δημητρακάκη, πανεπιστημιακός, Δημήτρης Ζερβουδάκης, μουσικός, Σεραφείμ Σεφεριάδης, πανεπιστημιακός, Αλεξάνδρα Κορωναίου, πανεπιστημιακός, Στάθης Κουβελάκης, πανεπιστημιακός, Δημήτρης Κατσορίδας, επιστημονικός συνεργάτης ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, Παναγιώτης Μπρόφας, γενικός γραμματέας κινήματος συνταξιούχων, Σάντι Αγιούμπι, από το φόρουμ ανάπτυξης αραβικής κοινότητας, Μάριος Κρητικός, συνδικαλιστής ΑΔΕΔΥ, Χρήστος Λάσκος, οικονομολόγος.

Στον χαιρετισμό του ο Μάριος Διονέλλης, μίλησε για την Κρήτη, για μια ανάπτυξη και έναν τουρισμό που δεν αφορά τους πάντες. Ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως όταν ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει για στρατηγικούς κακοπληρωτές, στην Κρήτη -ή και αλλού, αλλά ειδικά για την Κρήτη-, αυτό σημαίνει αυτοκτονίες. «Αυτοί οι άνθρωποι βαφτίζονται κλέφτες» τόνισε και κατέληξε καλώντας να «αγωνιστούμε, συνοδοιπόροι και συνοδοιπόρισσες».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live