22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τι λένε οι εργαζόμενοι στην ΔΟΥ Ηρακλείου για τον εμπρησμό

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης ζητούν την άμεση διελεύκανση της υπόθεσης εμπρησμου στη ΔΟΥ Ηρακλείου.

Στο κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα αναφέρουν:

Με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε στο τμήμα εσόδων της Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου η οποία, βάσει των δημοσιευμάτων του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που επικαλούνται πηγές της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αποδίδεται σε κακόβουλη ενέργεια καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε επίθεση τόσο κατά των συναδέλφων εφοριακών υπαλλήλων όσο και κατά των κτιριακών υποδομών των υπηρεσιών μας. Τα προβλήματα που προκαλούν τέτοιες επιθέσεις τα επωμίζεται το σύνολο των πολιτών, τόσο εξαιτίας της αδυναμίας εξυπηρέτησής τους για όσο διάστημα η υπηρεσία παραμείνει κλειστή όσο και εξαιτίας του κόστους αποκατάστασης που επιβαρύνει μέσω του κρατικού προϋπολογισμού όλους εμάς.

Ως εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης δηλώνουμε ότι επιθυμούμε την ταχύτερη δυνατή διαλεύκανση της υπόθεσης και την εφαρμογή του νόμου σε περίπτωση εμπρηστικής ενέργειας. Πρόθεσή μας είναι η Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν κάτω όμως από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας τόσο για τους συναδέλφους όσο και για το συναλλασσόμενο κοινό

Καλούμε τέλος τη διοίκηση της ΑΑΔΕ να δώσει επαρκή παράταση σε όλες τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και παραγραφόμενες υποθέσεις των φορολογουμένων, τουλάχιστον για ένα μήνα αφότου ανοίξει σε πλήρη λειτουργία η Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου για να υπάρξει επαρκής χρόνος αποκατάστασης της συναλλακτικής ομαλότητας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...