Τι συζήτησαν στη συνάντησή τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Yossi Amrani, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με τον Ισραηλινό Πρέσβη να επισημαίνει πως αναμένεται να ενισχυθεί κατά τη φετινή χρονιά το τουριστικό ρεύμα από το Ισραήλ προς την Ελλάδα και ειδικά προς την Κρήτη, αφού οι Ισραηλινοί αγαπούν ιδιαίτερα τη χώρα και ειδικά το νησί.

Παράλληλα, υπήρξε συζήτηση για θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της Κρήτης ενώ έγινε συζήτηση για τον κομβικό ρόλο του νησιού στον ενεργειακό χάρτη και για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Μεσόγειο και στην Ευρώπη.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live