Τουρισμός για Όλους: Ανατροπή με τα νέα vouchers – Διπλάσιος ο αριθμός όμως δεν ισχύουν για Αύγουστο

Κανένα σχόλιο

Σε ακόμα 200.000 πολίτες θα μοιραστούν τα vouchers του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ανακοινώθηκε στο παρά πέντε της κλήρωσης των οριστικών δικαιούχων. Έτσι, συνολικά, 400.000 ωφελούμενοι θα μπορέσουν να λάβουν τις επιταγές 150 και 200 ευρώ, όμως δεν θα μπορέσουν όλοι να τις εξαργυρώσουν στις διακοπές του Αυγούστου, αλλά ούτε καν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τα 200.000 νέα ψηφιακά vouchers θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα, «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει αυξημένη ατομική επιδότηση στα 150 ευρώ για τις δαπάνες διαμονής, ψηφιακό τρόπο πληρωμής, επιτόπια αποζημίωση για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και ενισχυμένη επιδότηση 200 ευρώ για τους συμπολίτες μας με αναπηρία.

"Sponsored links"

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 61 εκατ. ευρώ από τα 31 εκατ. ευρώ που είχαν αρχικά προϋπολογιστεί.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live