22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

«Τουρισμός για Όλους»: Ανοίγει η πλατφόρμα για το voucher διακοπών

Ημερομηνία:

Ανοίγει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το voucher των 150 ευρώ που θα δίνει το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του υπ. Τουρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή από το μεσημέρι του Σαββάτου και θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και τα μεσάνυχτα της προσεχούς Πέμπτης, 21 Ιουλίου. Το voucher των 150 ευρώ που δίνεται μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» μπορεί να εξαργυρωθεί σε κάθε τύπο καταλύματος, ακόμα και σε ακίνητο βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για ΑμεΑ που κληρώνονται ως δικαιούχοι η οικονομική ενίσχυση θα είναι αυξημένη και θα αγγίζει τα 200 ευρώ. Το ποσό του voucher θα πιστώνεται σε ψηφιακή χρεωστική κάρτα που θα εκδίδεται ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό από την τράπεζα του δικαιούχου.

Όπως αναφέρεται και στο ΦΕΚ, σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού, με τη χορήγηση ενός ψηφιακού voucher ύψους 150 ευρώ, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε καταλύματα.

Ειδικώς για ΑμεΑ που κληρώνονται ως δικαιούχοι, καθώς και για κληρωθέντες δικαιούχους με τέκνα ΑΜΕΑ, η οικονομική ενίσχυση αυξάνεται στα 200 ευρώ. Το ποσό πιστώνεται σε ψηφιακή χρεωστική κάρτα, που εκδίδεται ειδικά για τον σκοπό αυτό από την τράπεζα.

Η αίτηση για το Pass του «Τουρισμός για Όλους» θα υποβάλλεται μέσω του vouchers.gov.gr, δηλαδή την εφαρμογή-«ομπρέλα» που στεγάζει το Power Pass και το Fuel Pass.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ