17.1 C
Chania
Πέμπτη, 16 Απριλίου, 2026

Τουριστικά μαγαζιά στα Χανιά πουλούσαν προϊόντα μαϊμού ως επώνυμα

Ημερομηνία:

Τρείς νέες γυναίκες ηλικίας 48, 26 και 37 ετών συνελήφθησαν, σήμερα, στα Χανιά από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων.

Μετά από έλεγχο που έγινε από πραγματογνώμονα, σε τρία καταστήματα που πουλούσαν τουριστικά είδη δώρων που άνηκαν στις τρείς γυναίκες, διαπιστώθηκε ότι τα επώνυμα προϊόντα που έθεταν προς πώληση ήταν “μαϊμού “.

Κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα (είδη ρουχισμού, μαγιό, γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια, καπέλα, φορτιστές κ.α.) απομίμησης διαφόρων επώνυμων εταιρειών.

Συνελήφθησαν, σήμερα (14.11.2016) το μεσημέρι, στην πόλη των Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τρείς ημεδαπές ηλικίας 48, 26 και 37 ετών για Παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (14.11.2016) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, παρουσία εξουσιοδοτημένου πραγματογνώμονα, έλεγχος σε τρία καταστήματα εμπορίας τουριστικών ειδών και είδη δώρων, ιδιοκτησίας  48χρονης, 26χρονης και 37χρονης, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση,  τα οποία ήταν απομίμηση συγκεκριμένων επώνυμων εταιρειών και συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτριες των καταστημάτων, για παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί σημάτων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη

Σύλληψη τριών ατόμων στο Ρέθυμνο για ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν 8,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 80 γραμμάρια κάνναβης και 690 ευρώ από αστυνομικούς του ΤΑΕ Ρεθύμνου.

Συνέδριο «The Next Era of Local Commerce» στα Χανιά στις 22 Απριλίου 2026

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει συνέδριο «The Next Era of Local Commerce» στις 22 Απριλίου 2026 στο Μεγάλο Αρσενάλι. Πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Αίτημα για δραστική μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης απέστειλε επιστολή στα υπουργεία ζητώντας μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα. Αναφέρει ότι τα νοικοκυριά δαπανούν πάνω από 20% του εισοδήματος για μετακίνηση και ενέργεια.