15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το «έλα να δεις» σε χωριό: Τσακωτούς έκανε τον παπά με την περιπτερού η παπαδιά

Ημερομηνία:

Αναστάτωση προκλήθηκε σε χωριό στην Αιτωλοακαρνανία μετά τα νέα που διέρρευσαν για τον παπά καθώς όπως φαίνεται διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την περιπτερού και τους έπιασε επ’ αυτοφώρω η παπαδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο 42χρονος παπάς είναι γνωστός για την αγάπη του στο γυναικείο φύλο και τον είχαν μεταθέσει σε άλλη κοινότητα επειδή είχε γίνει γνωστή η σχέση του με μια ξανθιά ιδιοκτήτρια περιπτέρου.

Η παπαδιά υποπτεύθηκε τον παράνομο δεσμό του παπά και άρχισε να τον παρακολουθεί. Η 35χρονη δεν πίστευε στα μάτια της όταν τον έπιασε “στα πράσα” με την ιδιοκτήτρια περιπτέρου. Η γυναίκα τους διέκοψε ουρλιάζοντας με τον παπά να προσπαθεί να την ηρεμήσει για να μην την ακούσουν.

Η περιπτερού κρύφτηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, ενώ η παπαδιά όρμησε προς το μέρος της και της επιτέθηκε.

Οι φωνές ξεσήκωσαν τους χωριανούς και αμέσως τα νέα έκαναν τον γύρο του χωριού. Για τον λόγο αυτό, ο παπάς αποφάσισε να μετατεθεί σε άλλη κοινότητα, ενώ η παπαδιά ηρέμησε και παρέμεινε στο πλευρό του. Ωστόσο, ο παπάς συνέχισε να βρίσκεται με την περιπτερού, και όπως φαίνεται η σύζυγός του δεν θα τον συγχωρέσει ξανά.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ