Το Δημοτικό Σχολείο Νεροκούρου “αποχαιρετά” την 21χρονη Εμμα

Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Σχολείο Νεροκούρου, δάσκαλοι, μαθητές και γονείς, αποχαιρετούν την δική τους Εμμανουέλα, που τόσο άδικα κόπηκε το νήμα της ζωής της στο τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη.

Το μήνυμα από το σχολείο

“Εμμανουέλα, το δημοτικό σχολείο που πέρασες τα πιο τρυφερά σου χρόνια, σε αποχαιρετά, αλλά δεν σε ξεχνάει. Δεν ξεχνάει το γέλιο σου, δεν ξεχνάει τα παιχνίδια σου στην αυλή, δεν ξεχνάει την παιδική σου αθωότητα…

"Sponsored links"

Στους γονείς ένα μεγάλο μπράβο… Παρά τον ανείπωτο πόνο από το θάνατό σου, επέλεξαν να κάνουν ένα δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας, κάνοντας πράξη αυτό που εσύ ήθελες.

Ακόμη και στο “αντίο” σου φρόντισες να μας δώσεις ένα μεγάλο μάθημα, να γίνεις το παράδειγμα για όλους μας.

Αγαπημένη μας Εμμανουέλα… το δημοτικό σου σχολείο σου λέει… “εις το επανιδεί픨.

Σε αγαπάμε πολύ…

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live