Το Ηράκλειο φλέρταρε με τους 70 βαθμούς!

Κανένα σχόλιο

Βρισκόμαστε στη μέση ενός πρωτοφανούς καύσωνα, οι τυχεροί δραπετεύουν στις παραλίες ενώ όσοι πρέπει να παραμείνουν εντός των τειχών υποφέρουν.

Το θερμόμετρο στην “καρδιά” του Ηρακλείου έδειξε, το μεσημέρι της Κυριακής, πάνω από 60 βαθμούς Κελσίου!

Όπως αναφέρεται σχετικά, ερευνητές του Εργαστηρίου Τηλεπισκόπησης (http://rslab.gr) του Ινστιτούτου Υπολογιστικών Μαθηματικών του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας πραγματοποίησαν πτήση με θερμική κάμερα πάνω από την Πλατεία Ελευθερίας και την Οδό Δικαιοσύνης με την χρήση ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών, drone) με ειδική κάμερα καταγραφής θερμοκρασίας επιφάνειας  το μεσημέρι της Κυριακής. Το θερμοκρασιακό εύρος ήταν μεγάλο ενώ καταγράφηκαν και θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 60 βαθμούς Κελσίου φλερτάρωντας και με τους 70.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live