Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων προειδοποιεί για κακοκαιρία

Κανένα σχόλιο

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων προειδοποιεί το προσωπικό των πλωτών και χερσαίων μέσων υπηρεσίας να βρίσκεται σε ετοιμότητα για τυχόν παροχή βοήθειας σε κινδυνεύοντα πλοία, μικρά σκάση και άτομα στη θάλασσα.

Το Λιμενικό Ταμείο νομού Χανίων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων παρακαλούνται για την λήψη των αναγκαίων μέτρων παρακολούθησης θέσης όλων των παροπλισμένων, εγκαταλελειμμένων, κατασχεμένων, επικίνδυνων, επιβλαβών πλοίων – σκαφών και τις τυχόν δικές τους ενέργειες.

Σύλλογοι και κυβερνήτες σκαφών, ναυτικοί πράκτορες και αλιευτικοί σύλλογοι Χανίων παρακαλούνται όπως αποφύγουν δραστηριοποίηση τους κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου αναγγελίας θυελλωδών ανέμων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live