Το κρουαζιερόπλοιο Albatros στo Λιμάνι της Σούδας

Κανένα σχόλιο

Το Λιμάνι της Σούδας επισκέφθηκε σήμερα το κρουαζιερόπλοιο Albatros της γερμανικής εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Phoenix Reisen. Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 720 επιβάτες και 337 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 7:30 προερχόμενο από την Χάϊφα (Ισραήλ)και θα αναχωρήσει στις 14:00 με προορισμό τηνΚόρινθο.

Το κρουαζιερόπλοιο,το οποίο είναι προσφάτως ανακαινισμένο, είναι αρκετά δημοφιλές στην κατηγορία του (classiccruise-ships) και απευθύνεται σε ειδικό κοινό που αναζητά προορισμούς για εξερεύνηση και την εμπειρία της κρουαζιέρας μιας άλλης εποχής. Έχει μεγάλη ιστορία γιατί ανήκε κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα σε μεγάλες εταιρείες διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων και συνέδεσε το όνομά του με την επιτυχία τους στην βιομηχανία της διεθνούς κρουαζιέρας (NorwegianCruiseLines, RoyalCruiseLines, StarCruises, κλπ.).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις