Το μήνυμα του προέδρου της ΕΛΜΕ Χανίων για την “πτώση” του συστήματος τηλεκπαίδευσης που έσπειρε χαμόγελα

Κανένα σχόλιο

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων κ. Γιάννης Κυριακάκης έχει μία ενδιαφέρουσα παρουσία στo facebook όπου σχολιάζει την επικαιρότητα και κυρίως τα ζητήματα που αφορούν τον εκπαιδευτικό κλάδο.

Με σημερινό του σχόλιο μετά την πτώση του συστήματος τηλεκπαίδευσης μετά από μόλις 2 ώρες χρήσης, έσπειρε αρκετά χαμόγελα στους “φίλους” του.

Σημειώνει ο κ. Κυριακάκης:

"Sponsored links"

«Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά το πόσες θα σηκωθείς….»

Cisco Webex

Καλημέρα …..

Σημείωση σύνταξης:  Η Cisco Webex είναι μια αμερικανική εταιρεία που αναπτύσσει και πωλεί εφαρμογές διαδικτυακών διασκέψεων και τηλεδιάσκεψης. Ιδρύθηκε ως WebEx το 1995 και ανέλαβε η Cisco Systems το 2007. Η έδρα της βρίσκεται στο Milpitas της Καλιφόρνια.

Προφανώς, είναι η εταιρεία η οποία ανέλαβε το στήσιμο του συστήματος τηλεκπαίδευσης στην Ελλάδα… με μεγάλη επιτυχία.

Image may contain: text that says 'We're having a problem connecting to the Webex Meetings service. Check your network connection try again. OK SHOT ON REDMI CO AIQUAD AQUADCAMERA cisce'

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live