Το φανάρι στην Σκαλίδη που δεν ανάβει ποτέ πράσινο για τους πεζούς

Κανένα σχόλιο

Έχει καθιερωθεί να λέμε “Σταμάτη και Γρηγόρη” το κόκκινο και το πράσινο για τους πεζούς, όμως στα Χανιά, ο “Σταμάτης” φαίνεται πως σ’ ένα κεντρικό σημείο της πολης, έχει το δικό του σπίτι.

Πρόκειται για το φανάρι επί της οδού Σκαλίδη στο σημείο της Χάληδων όπου υπάρχει πράσινο πάντα για τα αμάξια και κόκκινο πάντα για τους πεζούς.

Όπως μας είπαν πολίτες που χρησιμοποιούν συχνά τη συγκεκριμένη διάβαση, τις τελευταίες ημέρες πρέπει να υπάρχει κάποια βλάβη αφού ποτέ δεν ανάβει πράσινο για τους πεζούς ενώ επιτρεπεται η κίνηση των οχημάτων διαρκώς.

"Sponsored links"

Το αποτέλεσμα είναι οι πολίτες να ρισκάρουν να περάσουν τη διάβαση ενώ διασχίζουν τον δρόμο τα αυτοκινητα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Και αυτό που λέμε δεν είναι υπερβολή αφού το σημείο έχει διαρκή ροή οχημάτων τα οποία εφόσον βλέπουν πράσινο… δε σταματάνε. Ειδικά αν είσαι ηλικιωμένος και δεν πας… γρήγορα, περνάς δεν περνάς…

Ας ελπίσουμε ότι ο δήμος θα σπεύσει γρήγορα να επιδιορθώσει τη βλάβη έτσι ώστε στο φανάρι της Σκαλίδη να ξανακάνει την εμφάνισή του και ο “Γρηγόρης”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live