23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τρία ακόμη Παγκόσμια βραβεία αναμεσα σε 400 φωτογράφους για τον Χανιώτη Νίκο Μπασιά

Ημερομηνία:

Τρία ακόμη Παγκόσμια βραβεία για τον ταλαντούχο Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά, αυτή την φορά από το Ηνωμένο Βασίλειο !

Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε  στο «Great British Small Print Circuit – 2016» που διοργανώθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America) και της FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).

Ο Διαγωνισμός έγινε με τυπωμένες φωτογραφίες που στάλθηκαν στο Workington της Αγγλίας και όχι ηλεκτρονικά, συμμετείχαν δε σε τρία Σαλόνια.

Στο Σαλόνι CARLISLE κέρδισε το «Members Award» με την φωτογραφία «AGIA SOFIA – ISTANBUL-1» που παρουσιάζει το εσωτερικό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη που ανεγέρθηκε τον 6ο αιώνα, επί βασιλείας του Ιουστινιανού Α΄, από τους μηχανικούς Ανθέμιο και Ισίδωρο.

Η φωτογραφία «UMBRELLAS THESSALONIKI» που παρουσιάζει το έργο «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου, που είναι τοποθετημένες στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, φωτογραφιμένες μία μέρα με ομίχλη, κέρδισε Δύο βραβεία.

Κέρδισε το βραβείο «Honourable Mention» στο σαλόνι HOYLAKE και επίσης το βραβείο «Honourable Mention» και στο σαλόνι SOLWAY.

Η διάκριση προήλθε ανάμεσα από 400 φωτογράφους που συμμετείχαν από όλη την υφήλιο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...