19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 20χρονος που είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι

Ημερομηνία:

Ο 20χρονος Γεράσιμος – Ιάσων Γεωργιάδης ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – Παραμένει στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ο 20χρονος επιβιβάστηκε στο φονικό τρένο στη Λάρισα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς σπουδάζει μηχανολόγος – μηχανικός στο ΑΠΘ, ενώ ταυτόχρονα είναι πολίστας και τελειόφοιτος στην κιθάρα. Έξω από την Εντατική, βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του, που ξενυχτούν περιμένοντας να μάθουν νέα του.

Βρισκόταν στο καμένο βαγόνι – κυλικείο

Την ώρα της σύγκρουσης, ο 20χρονος βρισκόταν με άλλους φοιτητές στο καμένο βαγόνι – κυλικείο, που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Εκτοξεύθηκε στα χωράφια, όπου τον βρήκαν οι διασώστες χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο, δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα. Υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή επισημαίνουν ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη.

«Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»

Η θεία του 20χρονου φοιτητή από το Βόλο συγκλόνισε τους πάντες με το μήνυμά της μέσα 

Η θεία του 20χρονου έγραψε στην σελίδα της στο Facebook: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…». Η θεία του φοιτητή, γνωστή επιχειρηματίας, Όλγα Γεωργιάδη έγραψε επίσης «Η Παναγιά μαζί του» με φίλους και γνωστούς να στέκονται στο πλευρό της οικογένειας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ