Κρήτη: Τέλος στο βουητό στα αυτιά, βάζει η ΩΡΛ του ΠΑΓΝΗ

Κανένα σχόλιο

Μία σπουδαία εποχή ξεκινά για όλους τους ασθενείς στην Κρήτη που υποφέρουν από τα βουητά στα αυτιά.

Η ΩΡΛ του ΠΑΓΝΗ ανακοίνωσε ότι με μία νέα καινοτόμο θεραπεία, ουσιαστικά θα μπει τέλος στα βουητά που ενδεχομένως να έχουν ασθενείς στο νησί.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση της Κλινικής έχει ως εξής:

"Sponsored links"

Νέα καινοτόμο θεραπεία για τις εμβοές (βουητά) από την ΩΡΛ Κλινική του ΠαΓΝΗ. Η μέθοδος που βασίζεται και σε δημοσιεύσεις μας σε έγκριτα διεθνή περιοδικά, σχετίζεται με την ιοντοφόρηση ειδικού διαλύματος στο αυτί. Περισσότερες πληροφορίες στο 2810 392348 και 2810 392467, από Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023.

Η μέθοδος που βασίζεται και σε δημοσιεύσεις των γιατρών της κλινικής σε έγκριτα διεθνή περιοδικά, σχετίζεται με την ιοντοφόρηση ειδικού διαλύματος στο αυτί.

Ο διευθυντής της κλινικής, αναπληρωτής καθηγητής Εμμανουήλ Προκοπάκης αναφέρει στο Cretalive πως είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Εκτιμάται πως για 1 στους 3 ασθενείς που θα υποβληθεί στη θεραπεία θα έχουμε πλήρη εξάλειψη των βουητών, 1 στους 3 θα δει τα βουητά να απομακρύνονται για μεγάλο διάστημα και 1 στους 3 δε θα έχει αποτέλεσμα.

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live