Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κισσάμου: Προσωπική άποψη του υπεύθυνου τύπου και όχι το σύνολο της Τ.Ο. εξέφραζε προηγούμενο δελτίο τύπου για την επένδυση στα Φαλάσαρνα

Κανένα σχόλιο

Έγινε κι αυτό. Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κισσάμου με νέα ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι το προηγούμενο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα στο οποίο αναφερόταν ότι αποτελεί «ιδιαίτερη τιμή για το σύνολο της κοινωνίας της Κισσάμου» η επένδυση της οικογένειας Τσατσαρωνάκη στα Φαλάσαρνα, δεν αποτελεί θέση της τοπικής οργάνωσης αλλά προσωπική άποψη του υπεύθυνου τύπου.

Έτσι, σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα αναφέρει ότι “η συγκεκριμένη επένδυση θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της επαρχίας μας” αλλά “θα πρέπει να εφαρμόζει και να υπακούει με απόλυτη ακρίβεια στις επιταγές της περιβαλλοντικής νομοθεσίας” προσθέτωντας ότι “ο δρόμος της ανάπτυξης περνά από επενδύσεις που σέβονται την αρχή της αειφόρου ανάπτυξης, εντάσσονται στο περιβάλλον και υπακούουν στην τοπική αρχιτεκτονική,  με τρόπο οικολογικά βιώσιμο”.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρεται:

"Sponsored links"

«Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Κισάμου, οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια για τα κύρια θέματα επικαιρότητας που απασχολούν τον δημόσιο διάλογο τις τελευταίες μέρες στην επαρχία Κισάμου.

Σημαντικό θέμα διαλόγου, αποτέλεσε η συζήτηση τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στα συλλογικά όργανα του Δήμου Κισάμου, της παρουσίασης του επενδυτικού τουριστικού σχεδίου της οικογένειας Τσατσαρωνάκη στην περιοχή των Φαλασάρνων.

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κισάμου, συμμετείχε στην πρόσφατη παρουσίαση της επένδυσης που έγινε δημόσια στην αίθουσα του Δήμου Κισάμου, παρακολούθησε προσεκτικά τις εισηγήσεις των αρμοδίων μηχανικών και παράλληλα έλαβε υπόψη της τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας.

Ως Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κισάμου, θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της επαρχίας μας. Βασική προϋπόθεση για κάθε επένδυση που πρόκειται να δημιουργηθεί στην περιβαλλοντικά προστατευόμενη περιοχή των Φαλασάρνων, είναι ότι θα πρέπει να εφαρμόζει και να υπακούει με απόλυτη ακρίβεια στις επιταγές της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Θεωρούμε ότι στην εποχή μας, ο δρόμος της ανάπτυξης περνά από επενδύσεις που σέβονται την αρχή της αειφόρου ανάπτυξης, εντάσσονται στο περιβάλλον και υπακούουν στην τοπική αρχιτεκτονική,  με τρόπο οικολογικά βιώσιμο.

Ως εκ τούτου, καλούμε το σύνολο των εμπλεκομένων να εξετάσουν προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, όπως προέκυψαν στο δημόσιο διάλογο, να αναγνωρίσουν τα οφέλη ή τις όποιες επισημάνσεις μίας τέτοιας επενδυτικής δραστηριότητας, που οφείλει να υπακούει στο παραπάνω περιβαλλοντικό πλαίσιο σεβόμενη τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live