20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

ΠΑΣΟΚ Κισάμου: «Ιδιαίτερη τιμή για το σύνολο της κοινωνίας της Κισσάμου η επένδυση Τσατσαρωνάκη στα Φαλάσαρνα»

Ημερομηνία:

«Ιδιαίτερη τιμή για το σύνολο της κοινωνίας της Κισσάμου» αποτελεί η επένδυση της οικογένειας Τσατσαρωνάκη στα Φαλάσαρνα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Κισσάμου. Άραγε, η θέση της τοπικής οργάνωσης εκφράζει το σύνολο του ΠΑΣΟΚ;

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ της Συντονιστικής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής της Κισάμου εξετάστηκαν τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο εντός των ορίων του Δήμου Κισσάμου.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης παρουσίασης της επενδυτικής δραστηριότητας της οικογένειας Τσατσαρωνάκη στην αίθουσα του Δήμου Κισσάμου τα στελέχη της παράταξης πήραν το λόγο και διατύπωσαν τις απόψεις τους. Έτσι, εκφράστηκε ότι η συγκεκριμένη επενδυτική δραστηριότητα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σύνολο της κοινωνίας της Κισσάμου, αφού στο σύνολό της θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, κατά τρόπο περιβαλλοντικά βιώσιμο, ακολουθώντας το πρότυπο της αειφόρου ανάπτυξης.

Ως εκ τούτου καλούμε το σύνολο των εμπλεκομένων , αφού διευθετηθούν όλα τα εμπόδια, που προέκυψαν, να αναγνωρίσουν τα οφέλη μίας τέτοιας επενδυτικής δραστηριότητας και να την υποστηρίξουν στο σύνολό της. Ταυτόχρονα, αναφορικά με τη λήψη σχετικής απόφασης για την υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου του Δραπανιά καλούμε τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να επανεξετάσει το θέμα με στόχο την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου με γνώμονα αποκλειστικά το όφελος των παιδιών και την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης. Εξάλλου, η υπερφόρτωση των σχολικών μονάδων έχει καταδειχθεί ότι συνδέεται με πλήθος άλλων προβλημάτων και δυσλειτουργιών και δεν συνάδει με την αποτελεσματική και ποιοτική εκπαίδευση».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...