Τ. Ο. Χανίων της ΚΝΕ: Οργανώνουν παρεμβάσεις αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

Κανένα σχόλιο

Οι Τ.Ο. Χανίων της ΚΝΕ διοργανώνουν την Παρασκευή 14 Μάη, στις 19.00, στον Παλιό Λιμάνι (Συντριβάνι), παρέμβαση διαμαρτυρίας ενάντια στις φονικές επιδρομές και την κατοχική βία από μέρους του Ισραήλ στο κράτος της Παλαιστίνης και αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό.

Επίσης οργανώνονται εξορμήσεις σε στέκια νεολαίας με σκοπό την πλατιά ενημέρωση για τις επικίνδυνες εξελίξεις και την καταδίκη της στήριξης της δολοφονικής πολιτικής του Ισραήλ από ΗΠΑ και ΕΕ αλλά και από την ελληνική κυβέρνηση, που δίνει άλλοθι στα ισραηλινά εγκλήματα.

«Καμία συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Παρέμβαση διαμαρτυρίας: Παρασκευή 14/05 – 19:00 – παλιό λιμάνι Χανίων (Συντριβάνι) 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live