Υπάλληλος της ΔΕΥΑΧ θετικός στον κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

 Υπάλληλος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ που απασχολείται στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων (Ε.Ε.Λ.Χ.) διαγνώστηκε με COVID-19.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα που είχε έρθει σε επαφή και με άτομα από το εξωτερικό, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του.

Για το λόγο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

"Sponsored links"

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα προβεί αύριο σε απολύμανση τόσο του χώρου της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων όσο και στους υπόλοιπους χώρους όλων των εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων στους εργαζομένους της, η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. αποφάσισε ότι από αύριο Τετάρτη 26-8-2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης αναστέλλει τη λειτουργία της για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Για τη διευκόλυνσή τους, οι καταναλωτές θα μπορούν να επικοινωνούν, είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@deyach.gr είτε τηλεφωνικά.

Παράλληλα αναστέλλονται οι διακοπές νερού λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live