Υπογραφή σύμβασης για «Σύστημα Τηλεμετρίας και Ελέγχου Ποιότητας στο Δίκτυο της ΔΕΥΑΒΑ»

Κανένα σχόλιο

Η σύμβαση που αφορά την εγκατάσταση «Συστήματος Τηλεμετρίας και Ελέγχου Ποιότητας στο Δίκτυο Ύδρευσης της ΔΕΥΑΒΑ Χανίων Στάδιο Α.» υπογράφτηκε την Τετάρτη 14/12/2022 στην έδρα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στα Χανιά, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη και τον Πρόεδροτου Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόρειου Άξονα κ. Ευτύχη Μαυρογενη.

Η σύμβαση περιλαμβάνεται στο 5ο Υποέργο της Πράξης : «NΕΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ», έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι,με φορέα χρηματοδότησης το «Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων», ενώ το έργο θα εκτελεστεί από την «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ UW TECH HELLAS ΑΕ- EIS AE».

Η συνολική διάρκεια για την ολοκλήρωση του έργου είναι οι δώδεκα [12] μήνες από την υπογραφή της σύμβασης του, ενώ ο συνολικός του προϋπολογισμός ανέρχεται σε 601.400 ευρώ.

"Sponsored links"

«Συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία μας με την ΔΕΥΑΒΑ, προχωράμε στην δημιουργία ενός «συστήματος ελέγχου» στο οποίο θα γίνεται ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτινων πόρων, μέσω ηλεκτρονικής αποτύπωσης του δικτύου μεταφοράς και διανομής νερού. Πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο, το οποίο θα δώσει την δυνατότητα ουσιαστικού ελέγχου στην ΔΕΥΑΒΑ αλλά και άμεσης αντιμετώπισης των πιθανών προβλημάτων που προκαλούνται στα δίκτυα της», ανέφερε στην διάρκεια δήλωσης του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Η ΔΕΥΑΒΑ αλλάζει σελίδα. Εκσυγχρονιζόμαστε και περνάμε στην ψηφιακή εποχή, με τις νέες τεχνολογίες πλέον, να μας δίνουν πολύ σημαντικές δυνατότητες. Με το σύστημα τηλεμετρίας, θα εντοπίζουμε έγκαιρα τις πιθανές ζημιές ενώ παράλληλα θα γίνονται αυτόματα και οι μετρήσεις των υδρομέτρων, μια χρονοβόρα μέχρι και σήμερα διαδικασία. Είναι ένα βήμα πραγματικού εκσυγχρονισμού» ανέφερε από την δική του πλευρά, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒΑ, κ. Ευτύχης Μαυρογενης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live