Υποδοχή ήρωα επιφύλασσαν οι συγχωριανοί του αγρότη “νίντζα” από τη Μεσσαρά

Κανένα σχόλιο

Viral έγινε ένα βίντεο από τις συγκρούσεις μεταξύ των αγροτών και των αστυνομικών των ΜΑΤ στην Αθήνα. Ένας αγρότης παίρνει φόρα και με τη γκλίτσα στο ένα χέρι κάνει ένα ακροβατικό και με εναέρια κλωτσιά χτυπά τον έκπληκτο αστυνομικό.

Αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν ήταν αλήθεια αγρότης. Και τελικά ήταν και μάλιστα κρητικός. Ο καρατέκα αγρότης που ακινητοποίησε τον αστυνομικό των ΜΑΤ είναι από χωριό του δήμου Γορτύνας, όπως ενημερώνει το e-messara.gr, και αν και δεν έχει σχέση με πολεμικές τέχνες, είναι απίστευτα σβέλτος και ριψοκίνδυνος.

Είναι παντρεμένος, επαγγελματίας αγρότης και βάζει πολλά στρέμματα πατάτες!

"Sponsored links"

Και από χθες στο χωριό του γίνεται χαμός με την πράξη του.

Οι χωριανοί του τον έχουν κάνει ήρωα και σήμερα μετά την επιστροφή του είναι όλοι περήφανοι γι΄ αυτόν!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live