13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Υποψήφιος του Ποταμιου ο δικηγόρος του Χάινς Ρίχτερ – Έχει θέσεις υπέρ της αιμομιξίας, της κτηνοβασίας και της εμπορίας οργάνων

Ημερομηνία:

Ο Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος, που κατεβάζει το Ποτάμι, δηλώνει υπέρ της αιμομιξίας, της κτηνοβασίας και του εμπορίου οργάνων!

Ο δικηγόρος και δρ. Ποινικού Δικαίου Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ότι περιλαμβάνεται στις λίστες του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη για το Ευρωκοινοβούλιο, με αρθρογραφία του έχει ταχθεί υπέρ της αιμομιξίας, της παιδεραστίας (για έτη 14-15), της κτηνοβασίας και του εμπορίου οργάνων.

Σε διαδικτυακό διάλογο και στην ερώτηση για ποιον λόγο οι απόψεις του «έγιναν καπνός» μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του, απάντησε ότι οι θέσεις του είναι καταγεγραμμένες για εκατοντάδες θέματα στο ιστολόγιό του και διευκρινίζει πως τα δικά του άρθρα έχουν την υπογραφή του.

Στο συγκεκριμένο ιστολόγιο, όπως λέει ο κ. Αναγνωστόπουλος, «μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει τις απόψεις μου από την αναπαραγωγική κλωνοποίηση (υπέρ), την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών (υπέρ), της αιμομιξίας (υπέρ), της κτηνοβασίας (υπέρ), της εμπορίας οργάνων (υπέρ), της πώλησης αδειών διαμονής (υπέρ), μέχρι τη Συμφωνία των Πρεσπών (υπέρ), το Σχέδιο Ανάν (κατά), την ομόφυλη υιοθεσία (υπέρ) και τη χορτοφαγία (φυσικά υπέρ)».

Και συνεχίζει τονίζοντας ότι «βασικά αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλος υποψήφιος ο οποίος έχει ξεκάθαρη θέση σε τόσο πολλά ζητήματα, γραπτή και τεκμηριωμένη εδώ και χρόνια».

Διαβάστε σχετικά άρθρα του:

– Υπέρ της ελευθερίας κτηνοβασίας

– Περι αιμομιξίας ΙΙ

– Οι δεκατετραέτιδες παιδίσκες

– Περί της αποπλανήσεως παίδων

Αθ. Αναγνωστόπουλος για Χάινς Ρίχτερ: “Δεν μας αρέσει ως Έλληνες να μας λέει ένας ξένος και μάλιστα ένας Γερμανός ότι κάπου έχουμε λίγο άδικο”

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Αναγνωστόπουλος είναι ο δικηγόρος του Γερμανού καθηγητή Ιστορίας και επίτιμου διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Χάινς Ρίχτερ ο οποίος ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το βιβλίο του για τη Μάχη της Κρήτης στο οποίο οι Κρητικοί που αντιστάθηκαν παρουσιάζονται ως βάρβαροι και οι ναζί κατακτητές ως ιππότες.

Σε δηλώσεις του παλιότερα σχετικά με την άρνηση του κ. Ρίχτερ να παραστεί στη δίκη είχε δηλώσει:

"google ad"

«Εσείς θα πηγαίνατε να σας εξυβρίζουν και σας προπηλακίζουν κάποιοι άνθρωποι που δεν ξέρουν τίποτα για το έργο σας; Δεν είναι θέμα ασφάλειας, γιατί να υποστεί αυτό το πράγμα ένας άνθρωπος 76 ετών;»

Ο κ. Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος, είχε χαρακτηρίσει αντισυνταγματικό το νόμο βάσει του οποίου διωκόταν ο καθηγητής Χάινς Ρίχτερ.

Είχε πει σχετικά:

«Η θέση μας είναι ότι πρόκειται για έναν αντισυνταγματικό νόμο. Η εφαρμογή του σε βάρος του κ. Ρίχτερ θα συνιστούσε παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασής του. Αυτό ωστόσο δεν το δέχεται ο Εισαγγελέας, ο οποίος υποστηρίζει πως η ελευθερία της έκφρασης είναι δεδομένη.

Ως προς το περιεχόμενο του βιβλίου του Γερμανού καθηγητή, είχε τονίσει:

“…αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι νιώθουν πληγωμένοι, θέλουν να τα πουν και η δίκη τους δίνει αυτή τη διέξοδο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί νιώθουν πληγωμένοι, λες και δεν είναι αναγνωρισμένη η μάχη της Κρήτης και δεν εορτάζεται και τιμάται.

Δεν μας αρέσει ως Έλληνες να μας λέει ένας ξένος και μάλιστα ένας Γερμανός ότι κάπου έχουμε λίγο άδικο. Ο Ρίχτερ δεν αρνείται τα εγκλήματα πολέμου και μάλιστα σημειώνει και γιατί ήταν παράνομα με βάση το γερμανικό δίκαιο της εποχής. Παράλληλα όμως αναφέρει ότι παραβιάσεις του πολέμου έγιναν και από τους αμυνόμενους Κρητικούς».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...