Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

Οι τραπεζίτες

Οι τραπεζίτες εκτός από ξεζουμίδηδες είναι και …. Φιλάνθρωποι! Στις μέρες μας η φιλανθρωπία είναι προκάλυψη για ορισμένους, αιμοσταγών πράξεων πόνου και ορυμαγδού που σπέρνουν στους ατυχείς δανειολήπτες τους.

Αυτούς που βλέπουν να φουσκώνουν οι λογαριασμοί τους σαν μπαλόνια μέχρι οι τραπεζίτες που φύσκωσαν και καραφούσκωσαν τα σκάσουν και τότε «γαία πυρί μιχθήτω».

"Sponsored links"

Αφού επιτελέσουν λοιπόν το εγκληματικό τους έργο σε βάρος αυτών που τους βοήθησαν «ψυχί και σώματι» να ανακεφαλαιοποιηθούν τους παραδίδουν «στο πυρ το εξώτερον» βγάζοντας στο σφυρί την περιουσία που απέκτησαν με μόχθο και θυσίες μιας ζωής.

Οι φιλανθρωπίες δεν θα τους σώσουν είναι τόσο βαρυά τα ανομήματά τους που δεν συγχωρούνται.
Για αυτές τις περιπτώσεις πάντως ισχύει και η ρήση «Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές»

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live