Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

Το κινητό
Όλοι έχουν ανά χείρας ένα κινητό. Άλλοι μιλάνε ή στέλνουν μηνύματα, ακόμα και όταν περπατούν. Άλλοι το παίζουν ή ασχολούνται μ’ αυτό και οι ώρες του χρόνου ζωής τους περνούν έτσι και χάνονται.
Το κινητό, από εργαλείο, κατάντησε ενός άλλου είδους δυνάστης που “μπουζοκλειδώνει” τη ζωή μας και μάς αποξενώνει από τα θαυμαστά της κάθε στιγμής.
“Το περίσιο χαλάει το ίσιο” . Καλή η χρήση, αλλά καταστροφική η κατάχρηση.

Πού πάνε τα λεφτά της ξυλείας των πετσοκομμένων δέντρων;
Έγραψε χθες η εφημερίδα μας για το όργιο του “αποκεφαλισμού” (πολλές φορές θανατηφόρου) των δέντρων από την Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Χανίων και όχι μόνο.
Το ερώτημα είναι πού πάνε τα λεφτά από την τεράστια ποσότητα ξυλείας που προκύπτει.
Το ερώτημα έχει διατυπωθεί και στο παρελθόν.
Θα απαντήσει κανείς αυτή τη φορά;
Ίδωμεν

Υπονομευτής

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις