Υπο – νοούμενα

Κανένα σχόλιο

-Δεν κλείνουν μόνο τις επιχειρήσεις και αυξανουν τις στρατιές ανέργων καθημερινά αλλά και το ‘χουν βάλει σχέδιο, διαλύουν και τις υπηρεσίες. Μεγάλα προβλήματα στην εφορία και στο ΙΚΑ Χανίων και όχι μόνο . Διώχνουν συνεχώς προσωπικό με αποτέλεσμα να αδυνατούν οι εναπομείναντες υπάλληλοι να ανταποκριθούν.

 Περίπου 40 λιγότεροι είναι οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ Χανίων.

 Όλα αυτά λέτε να είναι τυχαία;

"Sponsored links"

 Διάλυση παντού! Αυτό είναι το έργο τους.

 Γι’ αυτό ξαναψηφίστε τους…

-Τούτη δω η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης επιχειρεί να φέρει τα πάνω κάτω στο ίδρυμα. Πχ η Αρχιτεκτονική . Όλοι εναντίον ενός. Οι πάντες διαφωνούν με την μεταστέγασή της κι όμως η πρυτανεία δεν βλέπει, δεν ακούει την διαφορετική επικρατούσα άποψη.

 Προχθές πέντε διδάσκοντες της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με κοινό τους κείμενο τεκμηριώνουν την άποψή τους σε τέτοιο βαθμό που νομίζω ότι δύσκολα μπορεί να αντιπαραβαλει κανείς πειστικά επιχειρήματα.

 Πρυτανεία ακούς;

 Δεν είναι μόνο το οικονομικό όφελος… Πιο σπουδαίο είναι το λειτουργικό και αποδοτικό της σχολής που εξασφαλίζεται στον ιδανικό χώρο που στεγάζεται της πρώην Γαλλικής Σχολής και μεσα ατον πολεοδομικό ιστό της ιστορικής πανέμορφης πόλης των Χανιων μας.

 Ως εδώ λοιπόν η ισχυρογνωμοσύνη και η αλαζονεία των εξουσιαστών του Πολυτεχνείου μας.

 Φτάνει πια με τις αναίτιες συγκρούσεις… Σοβαρευτείτε!..

-Στις 8 Οκτωβρίου καθίζουν στο σκαμνί, δικάζονται 17 αγωνιστές του Αποπηγαδίου.

"Sponsored links"

 Το να υπερασπίζεσαι την τιμή, την αξιοπρέπεια την ιστορία και το βιός σου είναι κολάσιμο;

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live