16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Υπο – νοούμενα

Ημερομηνία:

-Ποιος μεγαλοξενοδόχος ετοιμάζεται να βάλει χέρι στο φιλέτο του ΤΑΙΠΕΔ στο Κολυμπάρι; Τυχαίο;

-«Αν δεν πέσουνε χαθήκαμε» μου ‘πε παλιός συναγωνιστής. «Δεν θ’ αφήσουν πέτρα πάνω στην άλλη….» κατέληξε

-Λοιπόν ο Χάρης ήταν στέλεχος και του ROTARY Χανίων. Ούτε μια συλλυπητήρια ανακοίνωση για τοv αδικο και περιεργο χαμο για το δικό τους άνθρωπο…;

-Paint Ball Club εδώ ασκούνται λέει φασίστες και φασίστες. Μ’ ακούει κανείς ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου και συ ΕΥΠ οι πληροφορίες σου…

-Φύγετε κυβερνήτες να σωθούμε…

-Με τέτοιο διαλυμένο γκουβέρνο που έχουμε να περιμένετε τα χειρότερα… Θα τα δούμε όλα αν δεν τους δείξουμε την… πόρτα.

-Σάββατο βράδυ 21/9 από νωρίς έως τις 5 τα ξημερώματα μουσικές κέντρου διασκέδασης έκαναν πολυ κόσμο να μένει άγρυπνος. Η ηχορύπανση κάπου από την Εθνική κοντά στο ύψος των Τσικαλαριών. Τα τηλέφωνα έπεσαν βροχή στο 100. ( Ο φίλος μου πήρε 3.30 τα ξημερώματα) Κανείς δεν συγκινήθηκε…

Μπαμ – μπουμ, μ’ ακούς;…. Όχι 100 και 200 να ήτανε το ίδιο του ‘κανε…

Η απάντηση από το 100: Μην ανησυχείτε θα στείλομε αμέσως αυτοκίνητο. Η ανησυχία όμως συνεχίστηκε μέχρι τις 5 που τα κοκόρια λάλησαν ξημέρωμα !

-Μαθαίνω – δεν ξέρω και πόσο αληθεύουν – για καταστάσεις που παλεύει ο Δήμαρχος Σκουλάκης και ορισμένες φορές τον συμμερίζομαι. μωροφιλοδοξίες – μικρονοικοτητες…. και άλλα παρεμφερή. Πώς τους παλεύεις ορισμένους….

– Τον αμερικάνο πρέσβη που επισκέπτετο πριν λίγα χρόνια υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους λες και ήταν ο υπερκυβερνήτης ζήλεψε ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα Β. Ντολτ.

Την επαύριο του συνεδρίου για τις Γερμανικές αποζημιώσεις στη Βιάνο «αλώνισε» την Κρήτη σκορπώντας χαμόγελα και πουλώντας «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Άξιος ο μισθός του.

Υπονομευτής

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη-Επιδοτήσεις: “Ανάσταση” για χιλιάδες αγρότες

Ανάσταση για χιλιάδες αγρότες της Κρήτης καθώς ξεκινούν από...

Συνάντηση Δαφέρμου με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων συνάντησε η υποψήφια...

Πώς θα λειτουργούν τα beach bars και οι καντίνες στις παραλίες

Αυστηρούς κανόνες στη λειτουργία των επιχειρήσεων, στις οποίες θα παραχωρηθεί το...