Υπόθεση Λιγνάδη: Γνωστός θεατράνθρωπος και μια κυρία “απειλούσαν” μάρτυρες για να τον σώσουν

Κανένα σχόλιο

Πολύ πλούσιο παρασκήνιο, αλλά και αθέμιτες παρεμβάσεις παρουσιάζει η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το dikastikoreportaz.gr, δυο, τουλάχιστον, πολύ γνωστά πρόσωπα τα οποία τοποθετούνται στο φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού, έπαιξαν τα… ρέστα τους προκειμένου, τις πρώτες κρίσιμες ώρες μετά τη σύλληψη, να μην ακολουθήσει “τσουνάμι” αποκαλύψεων σε σχέση με την δράση του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, πηγές του dikastikoreportaz.gr αναφέρουν ότι δυο πολύ συγκεκριμένα και γνωστά πρόσωπα τηλεφωνούσαν σε “μάρτυρες” προκειμένου να τους πείσουν, ούτε λίγο ούτε πολύ να ψευδομαρτυρήσουν, ενώ σε άλλους προκειμένου να τους αποτρέψουν να συνεισφέρουν τις πληροφορίες στις δικαστικές Αρχές.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, πρόκειται για έναν πολύ γνωστό θεατράνθρωπο το όνομα του οποίου, ενώ αρχικά είχε ακουστεί ότι εμπλέκεται στην υπόθεση #metoo, εντούτοις φαίνεται ότι δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη καταγγελία σε βάρος του μέχρι στιγμής, αλλά και μια επίσης πολύ γνωστή “κυρία” του χώρου η οποία δεν έχει κρύψει τις φιλικές της σχέσεις με τον κ. Λιγνάδη. Και εάν η δεύτερη περίπτωση δεν προκαλεί κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, εντούτοις ο “θεατράνθρωπος” θεωρείται πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Βέβαια μόνο τυχαίο δεν χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι με το που ξέσπασε το #metoo α λα ελληνικά με δημόσια τοποθέτησή του προσπάθησε να υποβαθμίσει τις καταγγελίες προκαλώντας τη μήνη και όχι μόνο των συναδέλφων του. Πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο το οποίο έχει κάνει καριέρα, κυρίως, στο θέατρο ενώ εσχάτως έκανε την επανεμφάνισή του και στην τηλεόραση σε ρόλο πανελίστα εκπομπών χαμηλής ποιότητας…

"Sponsored links"

Την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να καταθέσει αναφορά κατά των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της προσέφερε κάλυψη στους λειτουργούς της Θέμιδος χαρακτηρίζοντας ακραία τη συμπεριφορά του ποινικολόγου.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις