13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Φεστιβάλ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, στα Χανιά

Ημερομηνία:

Το Γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Γραφείο Σ.Ε.Π.) της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων διοργανώνει το 1 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (Σ.Ε.Π.) Δ.Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ, ένα τριήμερο γεμάτο με βιωματικά εργαστήρια και σεμινάρια, εκδηλώσεις, δράσεις, ενημερώσεις, ενημερωτικές & θεματικές συνεδρίες σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Σ.Ε.Π. Δ.Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 10,11,12 Μαρτίου 2023 και απευθύνεται σε μαθητές/τριες Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου, γονείς/κηδεμόνες, καθηγητές/εκπαιδευτικούς, νέους/νέες και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο φορέα με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα σχετικά με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σ’ αυτήν την προσπάθεια, καθώς η συμμετοχή σας είναι καθοριστική για την επιτυχία του. Για τον έγκαιρο προγραμματισμό και την καλύτερη οργάνωση του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ Σ.Ε.Π. Δ.Δ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, παρακαλώ πολύ να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/1alRnUFulKqK1oxWaOsYzf3-LGWnBDlhH9kIv0s2npzQ/edit

Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail : kesyp@dide.chan.sch.gr

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ